Informații despre companie

Zhejiang Uniview Technologies Co., Ltd.  este unul dintre liderii furnizorilor de soluții și produse de supraveghere video profesionale din China. Bazându-se pe capacități tehnice avansate în domeniile video, rețelisticii și stocării datelor, este determinată să ofere cele mai bune produse și soluții de supraveghere video, alături de servicii profesionale pentru clienții din întreaga lume.

Având sediul central în Hangzhou, China, a început pionieratul în sistemele de supraveghere video IP (Internet Protocol) încă din 2006. Dezvoltarea continuă de atunci până în prezent, a făcut posibilă propulsarea mărcii în topul primilor trei lideri pe piața internă chineză.

UNIVIEW are 29 de sedii în China și deține a treia cotă de piață ca mărime. Bazate pe cei peste 8 ani de experiență în supravegherea video IP, produsele și soluțiile UNIVIEW, sunt implementate atât în China, cât și pe piața internațională, în domenii care includ securitatea publică, monitorizarea traficului, a autostrăzilor, supravegherea facilităților din industria petro-chimică, a clădirilor inteligente de ultimă generație, etc.

UNIVIEW investește peste 15% din vânzările anuale în cercetare și dezvoltare, având două centre de dezvoltare. Angajații din cercetare și dezvoltare ocupă aproape 50% din totalul angajaților. La sfârșitul anului 2013, UNIVIEW avea înregistrate peste 400 de brevete care acopereau întregul domeniu al supravegherii video IP.

Privind către viitor, viziunea companiei UNIVIEW este “să devină liderul global în domeniul supravegherii video”. Aceasta intenționează să continue cu spirit inovativ drumul actual, oferind clienților la nivel global, excelență în produse și servicii.

Sub sloganul “Securitate mai bună, o lume mai bună”, UNIVIEW invită toți colaboratorii să participe la construirea unei lumi mai simple și mai sigure.

Misiune: Punând în nucleul activității de business cerințele clientului, UNIVIEW se angajează să livreze produse și servicii care să satisfacă la superlativ nevoile clienților, să protejeze investițiile acestora și să aducă plus valoare printr-un proces continuu de îmbunătățire la nivelurile organizațional și de management al activității.

Comments are closed