Uniview: o nouă înfățișare pe plan mondial

germania2germania1

Pe data de 28 oct 2013, CPSE a onorat produsul Uniview NVR ISC5000-E cu premiul Golden Cauldron pentru designul industrial excelent si capacitatea acestuia de functionare extrem de puternica. Cu noua onoare, Uniview a eclarat ca va intra cu acest produs pe piata internationala.

Zhejiang Uniview Technologies Co., Ltd. este un important furnizor de solutii si produse de supraveghere video profesioniste din China. Cu sediul in Hangzhou, Uniview are mai mult de 1500 de angajati dedicati in 29 de locatii in jurul Chinei si a dezvoltat o serie intreaga de produse inclusiv camere IP, codec-uri, NVR, IP SAN si platforme. Pana acum, Uniview a crescut ajungand in top 3 lideri in China cu cea mai mare cota high-end de piata interna. Mai mult de 380 de proiecte de tip “oras sigur”, sute de cladiri inteligente, peste 100 de proiecte de trafic inteligent, au folosit produsele si solut iile noastre.

Ce a propulsat Uniview pe pozitia aceasta este angajamentul pentru inovatia tehnica si calitatea riguroasa a managementului. Uniview investeste peste 15% din vanzarile anuale in cercetare si dezvoltare, avand centre de dezvoltare in Hangzhou si Shenzhen. Angajatii din cercetare si dezvoltare ocupa aproape 50% din totalul angajatilor. Pana la sfarsitul lui 2012, Uniview a avut peste 350 de brevete care au acoperit intreaga retea de produse de supraveghere video IP. Produsele Uniview au primit premiul iF Design, National Science and Tehnology Progress demonstrand puterea Uniview.

In al 14-lea sezon al CPSE, Uniview a tinut demonstratii live ale ultimelor inovatii si solutii. Performantele HD si analiza inteligenta a camerelor IP au castigat recunoasterea vizitatorilor. Noul NVR ce a primit premiul Golden Cauldron a fost deasemenea expus.

Pe baza solida a tehnologiilor si experienta profunda, Uniview a anuntat oficial ca va incepe afacerea pe plan mondial. O zona speciala i-a fost data pentru a-si demonstra noua afacere Uniview. Echipa de afaceri internationale a participat pentru a prezenta vizitatorilor despre tehnologiile si produsele companiei. In numai 3 zile, mai mult de 200 de vizitatori profesionisti din mai mult de 40 de tari au invatat despre tehnologiile de ultima ora ale Uniview. Cu toate ca Uniview nu este un pionier in piata internationala, va prospera datorita importantelor inovatii, calitatii inalte si spiritul orientat catre client.

Comments are closed