Zhejiang Uniview Technologies Co., Ltd. este unul dintre liderii furnizorilor de soluții și produse de supraveghere video profesionale din China. Bazându-se pe capacități tehnice avansate în domeniile video, rețelisticii și stocării datelor, este determinată să ofere cele mai bune produse și soluții de supraveghere video, alături de servicii profesionale pentru clienții din întreaga lume.

Bazate pe cei peste 8 ani de experiență în supravegherea video IP, produsele și soluțiile UNIVIEW, sunt implementate atât în China, cât și pe piața internațională, în domenii care includ securitatea publică, monitorizarea traficului, a autostrăzilor, supravegherea facilităților din industria petro-chimică, a clădirilor inteligente de ultimă generație, etc.


Produse recomandate
IPC542E-DL DVS4004 DC4308 NVR202-09P-IN
IPC542E-DL
Cameră de supraveghere video IP compactă de 2MP pentru lumină slabă, cu plajă dinamică largă
DVS4004
Codor video cu 4 canale D1
DC4308
Decodor video cu 8 canale 1080P
NVR202-09P-IN
Înregistrator video IP PoE, economic, cu 9 sau 16 canale, spațiu pentru 2 HDD-uri și dimensiune 1U

Successful Stories

The Hong Kong Transport Department represents only one example of the projects in which was implemented the UNIVIEW video IP surveillance solution for traffic monitoring.

Solutions

UNIVIEW products and solutions are used in domains that include public security, traffic and highway monitoring, intelligent buildings, important objectives, prisons, etc.
copyright © 2016 Uniview