Zhejiang Uniview Technologies Co., Ltd. este unul dintre liderii furnizorilor de soluții și produse de supraveghere video profesionale din China. Bazându-se pe capacități tehnice avansate în domeniile video, rețelisticii și stocării datelor, este determinată să ofere cele mai bune produse și soluții de supraveghere video, alături de servicii profesionale pentru clienții din întreaga lume.

Bazate pe cei peste 8 ani de experiență în supravegherea video IP, produsele și soluțiile UNIVIEW, sunt implementate atât în China, cât și pe piața internațională, în domenii care includ securitatea publică, monitorizarea traficului, a autostrăzilor, supravegherea facilităților din industria petro-chimică, a clădirilor inteligente de ultimă generație, etc.


Produse recomandate
IPC542E-DL DVS4004 DC4308 NVR202-09P-IN
IPC542E-DL
Cameră de supraveghere video IP compactă de 2MP pentru lumină slabă, cu plajă dinamică largă
DVS4004
Codor video cu 4 canale D1
DC4308
Decodor video cu 8 canale 1080P
NVR202-09P-IN
Înregistrator video IP PoE, economic, cu 9 sau 16 canale, spațiu pentru 2 HDD-uri și dimensiune 1U

Studii de caz

Departamentul de Transport din Hong Kong constituie doar unul dintre exemplele de proiecte în care a fost implementată soluția de supraveghere video IP pentru monitorizarea traficului, marca UNIVIEW.

Soluții complete

Produsele și soluțiile UNIVIEW, sunt folosite în domenii care includ securitatea publică, monitorizarea traficului, a autostrăzilor, a clădirilor inteligente, obiectivelor de interes major, penitenciarelor, etc.
copyright © 2016 Uniview