Camera IP Starlight a câștigat Premiul de Excelență Secutech 2014

Pe 21 martie, la Centrul Expo Secutech din Taipei, Camera IP UniView a iesit in evidenta din 22 de camere, castigand Premiul de Excelenta Secutech 2014. Camera din competitie este camera IP Full HD Box IPC542E-DH-IN de generatia noua. Nu numai ca are o excelenta capacitate de tratare a imaginii in conditii de lumina slaba, dar deasemenea are o capacitate WDR minunata. Aceasta permite camerei sa se comporte foarte bine noaptea, la lumina extrem de slaba, aproape inexistenta (lumina generata doar de stele).

Camera Uniview Starlight (ultrasensibila), asa cum ii spune si numele, poate reproduce imagini atat clare cat și colorate la lumina extrem de slaba (aproape inexistenta). Primul indicator al scaderii intensitătii luminii este pierderea culorii. Imaginile devin alb negru. La o scadere si mai mare se pierde si claritatea. Camera Uniview, nu numai ca e capabila sa reproduca imagini de o claritate buna, dar este atat de sensibila incat sesizeaza si culorile (la lumina stelelor). Pentru a rezolva problema, sunt implicate diverse studii tehnice ale zonei: mecanica, optica, retea si adaptarea camerei la un mediu dur. In mod corespunzator, Uniview a inceput proiectul de cercetare tehnologica pentru componentele camerei IP, continand 69 de proiecte mari si 206 proiecte mici. Acele proiecte prezinta date de tehnologie avansata de electromecanica, imagistica ISP, aplicatii industriale, productie si testare.

starlight1

In ultimii 2 ani, camera de definitie standard si camera ultrasensibila 1.3MP devin din ce in ce mai populare. Uniview a lansat camera IP Starlight 2MP in avans. Cu ani de experienta acumulati in ISP, camera IP Starlight are pe deplin avantajul de inalta definitie. In primul rand, definitia valida a camerei este ajustata in variate medii de iluminare, in special in conditii cu lumina scazuta. Aceasta camera IP surclaseaza astfel pe ceilalti competitori in solutii similare. In al doilea rand, capacitatea WDR este ajustata intr-un mediu cu contrast al luminii puternic, de exemplu sosele. Si in final, aceasta camera IP mosteneste capacitatile de codare si retea unice si structura de inalta calitate ale produselor Uniview.

22 produse in final, Uniview in competitie cu Sony

Dupa selectia din prima runda, au ramas 22 produse finale. Acestea fiind: BOSCH, SONY, HONEYWELL, PELCO, UNIVIEW, HIKVISION, DAHUA, ZNV, TVT, VIVOTEK, FINE, FLEXWATCH, HI SHARP, HQL, HUNT, LILIN, NEXCOM, RONIX, SHANY. Dupa o competitie acerba, teste riguroase si voturi deschise, 9 produse au fost recompensate cu Premiul de Excelenta Secutech 2014.

Camera Uniview produce imagini de calitate exceptionala in teste live, pastrand distanta fata de ceilalti competitori. Multi clienti internationali au fost surprinsi de produsul de calitate inalta si tehnologie avansata. Interesant, deoarece Sony a fost aproape de Uniview in timpul testului, unii clienti au inteles din greseala ca aceasta camera Uniview ar fi un echipament original de la Sony.

starlight2

Profesionist live unic, trei runde castigate

Secutech este singurul profesionist in testarea live a produselor si evaluarea activitatii din toata lumea. Impreuna cu el este Forumul de Supraveghere Digitala Gloala (GDSF). Secutech simuleaza diferitele medii de aplicare prin testarea capacitatii imaginii camerei in laboratoare, asa numitele “experimente de performanta”. Testul este riguros, in medii complexe si dure. Impreuna cu toate comparatiile dintre produse, se arata adevarata calitate a fiecarui produs.

Procesul de departajare consta in trei runde: prima runda, consultantul tehnic de la revista A&S evalueaza si noteaza produsele din toate aspectele. Aceasta nota reprezinta 30% din nota finala. Apoi in timpul prezentarilor, juriul profesional al Secutech noteaza bazandu-se pe performantele live din test. Aceasta nota valoreaza 60%. In final, clientii internationali invitati la prezentare, voteaza castigatorul. Aceasta nota reprezinta 10% din nota finala.

Acest test evalueaza camera in conditii de lumina extrem de scazuta, conditii WDR si suprinderea de catre camera a obiectelor care se misca cu viteza mare, pe langa definitia obisnuita a imaginii si reproducerea culorii. Numai produsele excelente cu tehnici comprehensive pot trece testele, producand imagini clare in conditii variate de iluminatie si scenarii de supraveghere.

Piata apreciaza calitatea inalta: 450 milioane vanzari in 2013

Potrivit statisticilor de la Institutul de cercatare HIS/IMS, Camera IP Uniview a obtinut a treia cota de piata din China. Volumul de vanzari a crescut rapid in 2013, ajungand la 83% si 450 milioane vanzari totale. A contribuit semnificativ la cele 1,58 miliarde de vanzari din tot anul. Calitatea este “trupul” si inovatia este “sufletul”. Piata de mijloc si de varf apreciaza si recompenseaza Uniview pentru produsele sale de inalta calitate.

“Uniview este foarte incantat de castigarea Secutech”. Vice Presedintele si Presedintele R&D, Changkang Liu a spus: “De la castigarea Premiului de Design al Produsului de la iF Germania, castigarea testului GDSF, pana la primirea primului Certificat UL2802, Camera noastra IP a creat profesionisti in industrie, a inteles ca profesionalismul Uniview nu este doar retea, stocare, solutie ci si echipamente front-end. A ajutat deasemenea Uniview sa construiasca o imagine a marcii de inalta calitate. Este un succes pentru productia din China.”

Pana acum, Uniview a realizat mai mult de 500 dispozitive IP front-end, inclusiv camere tip box, bullet, dom fix, camere de trafic si intreaga serie de camere PTZ.

Comments are closed