Software

PC

EZStation

Pachetul software EZStation constă într-o suită de două aplicații UNIVIEW gratuite (EZManager și EZRecorder), care permit gestionarea echipamentelor de supraveghere video aflate într-o rețea IP. Conceput pentru utilizarea în cadrul aplicațiilor de supraveghere video mici și mijlocii, acesta se instalează pe un PC care rulează Microsoft Windows și integrează funcționalități multiple, începând cu detectarea automată a dispozitivelor de supraveghere video prezente în rețea, administrarea camerelor IP, a înregistratoarelor NVR/DVR și al altor dispozitive video (codoare, decodoare, etc.), vizionarea în timp real a imaginilor generate de camerele de supraveghere video, capturarea și stocarea locală a fluxurilor video, căutarea, regăsirea și redarea înregistrărilor, afișarea alarmelor, etc.
Fișă Tehnică…          Descărcare…

EZTools

EZTools este un program gratuit ce poate fi folosit pentru a căuta dispozitive în rețea și nu numai. Prin intermediul utilitarului se pot actualiza și administra dispozitivele și poate fi calculată atât capacitatea de stocare a înregistrărilor cât și durata de înregistrare.
Descărcare…

Dispozitive Mobile

CloudEye-DCT

Uniview CloudEye-DCT este o aplicație destinată dispozitivelor mobile, care face posibilă vizualizarea fluxurilor video pe telefonul mobil sau tabletă. CloudEye-DCT suportă atât întreaga gamă de produse UNIVIEW, cât și produse  de la alți producători, care se conformează specificațiilor ONVIF.

Comments are closed